Begraafplaats Vredehof

Ervaar de ruimtelijkheid van de overzichtelijke gemeentelijke begraafplaats Vredehof. Mooi aangelegd met groene grasvelden langs de randen van de graven die uitnodigen tot een weidse blik. Met brede verharde paden, voor een uitstekende toegankelijkheid. Ook voor iedereen die minder goed te been is.

Vredehof is een van de begraafplaatsen die we in eigendom hebben. Dat betekent dat we daar diensten en samenkomsten kunnen organiseren, bijvoorbeeld in de beschikbare aula.

Islamitische begraafplaats in Nijmegen gezocht? Vredehof beschikt over een Islamitisch gedeelte. Al in de jaren ’80 werd daar de eerste islamiet begraven en inmiddels bevinden zich op Vredehof veel meer Islamitische graven. Het gaat om een speciaal gedeelte van de begraafplaats, waar we bovendien werken aan een wasgelegenheid en gebedsruimte.

De Vredehof begraafplaats is verder toegankelijk voor iedereen, met iedere geloofsovertuiging. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, voor een uitvaart zoals u die voor ogen heeft.

Vredehof en andere begraafplaatsen

Onze Stichting Begraafplaatsen Nijmegen beheert naast Vredehof nog een aantal andere begraafplaatsen, zoals Jonkerbos  en Graafseweg.

We verzorgen het beheer en onderhoud. Daarnaast helpen we u graag een waardige en respectvolle uitvaart te organiseren. Aan de hand van uw wensen en natuurlijk in samenwerking met de uitvaartondernemer van uw keuze. Om op een mooie manier afscheid te nemen van een dierbare, op een bijzondere locatie in Nijmegen.

Vragen over begraafplaats Vredehof, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Vredehof
Weg door Jonkerbos 80
6532 SZ Nijmegen