Begraafplaats Neerbosch

Stap in de wereld van een bijzondere historie op begraafplaats Neerbosch. De algemene begraafplaats lag ooit ten noorden van het Witte Kerkje aan de Dorpsstraat en werd later verplaatst naar de Dennenstraat in Neerbosch. Daar bevindt zich de huidige locatie, terwijl het kerkje aan de Dorpsstraat tot een mooie showroom is omgebouwd.

Neerbosch is een algemene begraafplaats, die oorspronkelijk een room-katholiek karakter had. Inmiddels is het een van de begraafplaatsen waar iedereen welkom is, van iedere geloofsovertuiging.

Neerbosch en andere begraafplaatsen

Benieuwd naar de mogelijkheden op Neerbosch en de andere begraafplaatsen die we in beheer hebben? Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van Haaghove en die op begraafplaats Jonkerbos. We vertellen u er graag meer over.

Voor een waardig en respectvol afscheid werken we graag samen met de verschillende uitvaartondernemers. We hebben goede contacten met hen, om u samen de mogelijkheden aan te kunnen geven. Voor een uitvaart op Neerbosch of een van de andere begraafplaatsen in Nijmegen en omgeving.

Vragen over begraafplaats Neerbosch, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Jonkerbos
Dennenstraat 125
6543 JR Nijmegen