Begraafplaats Jonkerbos

Begraafplaats Jonkerbos werd al in 1948 in gebruik genomen en vormt een groene oase van rust in de verstedelijkte Nijmeegse omgeving. Wandel er op uw gemak overheen en geniet van de rust om even stil te staan of een leven te overdenken.

Het is een oorspronkelijk Rooms-katholieke begraafplaats, al is iedereen er van harte welkom. Iedereen kan er worden begraven, met alle geloofsovertuigingen. Het is een van de begraafplaatsen waar we eigenaar van zijn. Dat betekent dat we er graag de ruimte bieden aan iedere vorm van begraven, afscheid nemen en rouwverwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de plechtigheid? Bepaal zelf het volledige draaiboek, speel de muziek af die u wenst of laat een opname van de uitvaart maken. We nodigen u graag een keer uit, zodat u de beschikbare ruimtes alvast kunt komen bekijken.

Jonkerbos en andere begraafplaatsen

Meer weten over Jonkerbos en de andere begraafplaatsen, zoals Neerbosch en Vredehof. Jonkerbos combineert drie ruimtes voor de uitvaartplechtigheid:

  • Kapel
    Knus en intiem, dus geschikt voor kleine gezelschappen tot 30 personen

  • Stiltecentrum
    Ruimte in de aula met een serene rust. Met 60 zitplaatsen en veel meer staanplaatsen.

  • Condoleanceruimtes
    Ruimtes voor ontmoetingen na de uitvaart. Twee zalen, die we kunnen schakelen tot één geheel.

De Jonkerbos begraafplaats biedt allerlei mogelijkheden, waar we u graag meer over vertellen. Goed geschikt voor een uitvaart in Nijmegen, waarvoor we graag samenwerken met iedere uitvaartondernemer. Aan de hand van uw specifieke wensen, voor een afscheid met waardigheid en respect.

Vragen over begraafplaats Jonkerbos, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Jonkerbos
Winkelsteegseweg 78-80
6534 AR Nijmegen