Begraafplaats Haaghove

Bezoek begraafplaats Haaghove vanaf de Heemstraweg in Beuningen, gelegen bij Nijmegen. Laat u omarmen door de groene oase van rust, afgewisseld met serene waterpartijen die zorgen voor een mooie balans in de locatie. Mooi gelegen en met ruimte voor nieuwe graven, net als voor gedenkplaatsen, kindergraven en met de mogelijkheid om urnen bij te zetten.

Haaghove is een van de begraafplaatsen die vallen onder het beheer van onze Stichting Begraafplaatsen Nijmegen. Dankzij drie verschillende gedeelten is iedereen er welkom. Zowel katholiek, protestants als met iedere andere geloofsovertuiging op het algemene gedeelte van de begraafplaats.

Haaghove en andere begraafplaatsen

Naast Haaghove beheren we een aantal andere begraafplaatsen in Nijmegen en omgeving. Het gaat bijvoorbeeld om het Notenlaantje in Lent, net als begraafplaats Neerbosch.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een uitvaart op begraafplaats Haaghove? We werken daarvoor samen met alle uitvaartondernemers. In overleg kunnen we u aangeven wat er mogelijk is en laten we bijvoorbeeld de verschillende delen van de begraafplaats zien. Ontdek op die manier hoe het afscheid op de begraafplaats een waardig en respectvol karakter krijgt, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Vragen over begraafplaats Haaghove, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Haaghove
Van Heemstraweg 49K
6641 AA Beuningen