Begraafplaats Graafseweg

Herontdek de Graafseweg begraafplaats. Een gemeentelijke begraafplaats uit de 19e eeuw met een bijzonder fraaie monumentaal poortgebouw. Een plek waar lange tijd geen graven werden uitgegeven, maar waar inmiddels weer veel vraag naar is.

De belangstelling voor begraafplaats Graafseweg neemt de laatsten jaren weer sterk toe. Het is een prachtige locatie in Nijmegen-West, waar we graag de mogelijkheid bieden om dichtbij huis te begraven.

Er wordt gewerkt aan plannen om het poortgebouw te voorzien van toiletten. Daarnaast komt er op termijn een ruimte voor condoleances. Op die manier wordt de Graafseweg begraafplaats de bijzondere plaats waar veel mensen in het westen van Nijmegen naar op zoek zijn.

Graafsweg is een van de begraafplaatsen in Nijmegen en omgeving. Een bijzondere locatie, bijvoorbeeld dankzij het monument ter herdenking van de slachtoffers van het bombardement van 22 februari 1944. In eerste instantie werden de slachtoffers hier in een massagraf begraven. Later zijn de meesten in overleg met de nabestaanden elders herbegraven. Toch is het voor veel van hen nog altijd een belangrijke plaats waar ze graag naartoe komen.

Graafseweg en andere begraafplaatsen

Benieuwd naar deze en andere begraafplaatsen binnen ons beheer? Ontdek de mogelijkheden van bijvoorbeeld Vredehof en de begraafplaats Daalseweg. We vertellen u er graag meer over, net als over de samenwerkingen die we hebben met de verschillende uitvaartondernemers. Voor een waardige en respectvolle uitvaart, om op een mooie manier afscheid te nemen van een dierbare.

Vragen over begraafplaats Graafseweg, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Graafseweg
Graafseweg 419
6532 ZR Nijmegen