Begraafplaats Daalseweg

Stap de begraafplaats Daalseweg binnen door het sierlijke smeedijzeren hek. Het is de toegang tot deze bijzondere locatie, waar de majestueuze beukenlaan zorgt voor een symbolisch kruis met in het hart een kruisbeeld.

Een bijzondere plek met een overweldigende grandeur, die het tot een van de mooiste Rooms-katholieke begraafplaatsen in Nijmegen en omgeving maakt. Geopend in 1885, en inmiddels de laatste rustplaats van veel bekende Nijmegenaren en bekende Nijmeegse families.

Daalseweg is een van de begraafplaatsen die we beheren, waar we u graag de mogelijkheid bieden voor een waardig en respectvol afscheid.

Wandel onder het dak van bladeren langs de oude grafmonumenten en de statige bomen die daarvoor het perfecte decor vormen. Waar we bewust geen intensief onderhoud doen aan de randen, om het originele karakter zo goed mogelijk te bewaren. Het natuurlijk groen krijgt meer lucht, door het de ruimte te bieden binnen de originele padenstructuur.

Daalseweg en andere begraafplaatsen

Benieuwd naar de Daalseweg en de andere locaties binnen ons beheer? Ontdek ook de mogelijkheden van begraafplaats Graafseweg  en bijvoorbeeld die in Lent.

Op begraafplaats Daalseweg worden sinds 1995 weer nieuwe graven uitgegeven. Er is op die manier een spannende samensmelting van het heden en verleden ontstaan. Bovendien biedt het u mogelijkheden op deze locatie in Nijmegen, waarover we u natuurlijk graag meer vertellen.

Vragen over begraafplaats Daalseweg, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Daalseweg
Daalseweg 110
6521 GG Nijmegen