Algemene begraafplaats Lent

Ervaar de typische nuchterheid van de begraafplaats in Lent die een deel van de regio zo goed kenmerkt. Op een bijzondere locatie, die in de jaren ‘80 van de vorige eeuw werd aangelegd door de gemeente Elst. Sinds de samenvoeging van Lent en Nijmegen geldt deze begraafplaats als een belangrijke locatie binnen de grotere gemeente.

Bij Stichting Begraafplaatsen Nijmegen beheren we een aantal locaties, waaronder deze in Lent. Met de circa 250 plaatsen is het een middelgrote begraafplaats, met de mogelijkheid om urnen bij te zetten.

Er wordt gewerkt aan een nieuw hek rond het terrein. De fraaie en meer traditionele uitstraling daarvan zal mooi in balans zijn met het nuchtere karakter van de begraafplaats.

De bouw van de Waalsprong in Nijmegen maakt begraafplaats Lent een locatie waar steeds meer aandacht voor komt. De belangstelling groeit, zowel om de begraafplaats te bezoeken als voor uitvaarten en de mogelijkheid om in een bijzondere omgeving afscheid te nemen.

Lent en andere begraafplaatsen

Benieuwd naar Lent en de andere begraafplaatsen binnen ons beheer? Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van Daalseweg en Haaghove. We vertellen u er graag meer over en werken daarvoor samen met de verschillende uitvaartondernemers.

De begraafplaats Lent biedt ruimte aan nieuwe graven. De locatie aan het Notenlaantje staat steeds meer in de belangstelling, iets waarover we natuurlijk meer uitleggen. Over de mogelijkheden en de bijzondere uitstraling, met de kenmerkende nuchterheid.

Vragen over begraafplaats Lent, het beheer of onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 024 – 356 6960, stuur een e-mail naar sbn@begraafplaatsennijmegen.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.

Adresgegevens locatie

Begraafplaats Lent
Notenlaantje 25
6663 MG Lent